Tekst objavljen: 15.10.2024 13:35        


Penzioneri u Srbiji koji primaju nemačke penzije i radnici koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj, a kojima je potrebna pravna pomoć u vezi sa ostvarivanjem prava, mogu dobiti besplatne pravne savete na međunarodnim danima razgovora koji će biti održani u oktobru u Beogradu i Požarevcu, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)

U Beogradu i Požarevcu besplatna pravna pomoć za korisnike nemačkih penzija


Razgovori sa savetodavcima iz Nemačke biće organizovani 15. oktobra u Požarevcu, od devet do 16 časova u prostorijama filijale Fonda PIO, i 16. i 17. oktobra u Beogradu, od 9 do 16 časova odnosno od devet do 13 časova u Pariskoj 9.

Savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Fonda PIO Srbije pružiće besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između Srbije i Nemačke.


Iz Fonda PIO napominju da su zainteresovani u obavezi da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745, kao i da na razgovor ponesu lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nemačke penzije ino penzioneri besplatna pravna pomoć Beograd Požarevac PIO fond

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
game spaceman online game rtp tinggi game gampang cuan fitur terbaru pg soft raja game online cara pasang parlay sbobet situs toto muraibet sugar rush x1000 taktik cuan gatotkaca winrate mahjong ways trik pola maxwin mahjong teknik mengasah skill pancing scatter mahjong betsatu koi gate emas habanero game para dewa olympus jarang rungkat di situs terbaik 1131gg game tembak ikan situs game gacor bersejarah rtp live pg soft berburu petir maxwin zeus