Tekst objavljen: 27.09.2024 16:40        


Noviteti na dobro poznatom mestu

Sajam nameštaja 2024: Novi trendovi i tehnologije oblikuju budućnost enterijera


Šezdeseto izdanje Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu donosi niz uzbudljivih noviteta koji će oblikovati budućnost naših domova. Od inovativnih materijala i pametnih rešenja do održivosti i personalizacije, ovogodišnji sajam je prava riznica inspiracije za sve ljubitelje dizajna i uređenja enterijera.

Šta možemo da očekujemo da ćemo videti ove godine na Sajmu nameštaja?

Nove trendove u dizajnu

  • Minimalizam i funkcionalnost: Sve je više ljudi koji se okreću jednostavnim linijama, neutralnim bojama i multifunkcionalnom nameštaju.

  • Prirodni materijali i održivost: Svest o važnosti očuvanja životne sredine dovela je do sve veće upotrebe prirodnih materijala poput drveta, kamena i tekstila od prirodnih vlakana.

  • Pametni domovi i pametni nameštaj: Tehnologija sve više prodire u naše domove, a pametni nameštaj postaje sve dostupniji i funkcionalniji.

  • Personalizacija i jedinstveni komadi: Individualnost je sve važnija, pa se sve više traži nameštaj koji odražava lični stil i ukus.
Nove tehnologije u proizvodnji

  • Upotreba novih tehnologija: Nove tehnologije u proizvodnji nameštaja se koriste za optimizaciju proizvodnih procesa, dizajniranje novih proizvoda i personalizaciju iskustva kupaca.

  • Automatizacija proizvodnih procesa: Automatizacija omogućava povećanje efikasnosti i preciznosti u proizvodnji nameštaja.


Sajam mašina i alata

  • Sajam mašina i alata stavlja akcenat na automatizaciju i digitalizaciju proizvodnih procesa, koji pomažu proizvođačima da smanje troškove, povećaju efikasnost i poboljšaju kvalitet proizvoda.

  • U izložbenom delu programa sve posetioce čeka širok spektar mašina i alata za visoku preciznost primarne i završne obrade drveta, pilane, sušare, mehaničke, električne i pneumatske alate, kao i paletu repromaterijala za izradu nameštaja, površinsku obradu i spajanje, okove i ukrase za nameštaj.
Nova kretanja na tržištu

  • Promene u navikama potrošača: Potrošači sve više traže kvalitetne, održive i personalizovane proizvode.
  • Rast online prodaje: Online prodaja nameštaja neprestano raste, što dovodi do novih načina kupovine i komunikacije s kupcima.
  • Uticaj na cene: Nove tehnologije i materijali mogu uticati na cene nameštaja, ali istovremeno omogućavaju proizvodnju pristupačnijih proizvoda.
Sajam nameštaja 2024. će pokazati da je industrija nameštaja u stalnom razvoju i da se prilagođava promenljivim potrebama potrošača. Novi trendovi i tehnologije donose brojne mogućnosti za stvaranje funkcionalnih, estetskih i održivih enterijera.

Radno vreme sajma Nameštaja 01. i 02. oktobra je od 10 do 19 časova, a od 03. do 06. oktobra će biti od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica košta 500 dinara, grupna 350, grupne ulaznice za učenike i studente 250, a parking za automobile u sajamskom krugu 200 dinara po satu.

Radno vreme sajma Mašina i alata za drvnu industriju je od 10 do 19 časova, a ulaz je besplatan, dok se parking za automobile u krugu sajma naplaćuje 200 dinara po satu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam nameštaja 2024 beogradski sajam sajam nameštaja 1 do 6 oktobar 2024

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
game spaceman online game rtp tinggi game gampang cuan fitur terbaru pg soft raja game online cara pasang parlay sbobet situs toto muraibet sugar rush x1000 taktik cuan gatotkaca winrate mahjong ways trik pola maxwin mahjong teknik mengasah skill pancing scatter mahjong betsatu koi gate emas habanero game para dewa olympus jarang rungkat di situs terbaik 1131gg game tembak ikan situs game gacor bersejarah rtp live pg soft berburu petir maxwin zeus