Tekst objavljen: 06.07.2023 14:35        


Evija je drugo ostrvo po veličini u Grčkoj i cene su niže nego na ostalim mestima

Da li je ovo najjeftinije grčko ostrvo?


Grčka je uz Crnu Goru najpopularnija destinacija među turistima iz Srbije godinama unazad. Cene aranžmana su različite, aostrvo Evijaspada u jedno od jeftinijih. No, mišljenja o ovom ostrvu su podeljena.

"Evija se nalazi u blizini Atine i po površini je drugo najveće ostrvo u Grčkoj i jedno od najpovoljnijih. Ostrvo je manje poznato u odnosu na neka druga, ali ima mnogo toga da ponudi turistima: lepe plaže, netaknutu prirodu, tradicionalna sela i arheološke lokacije. Cene smeštaja i hrane na Eviji su obično su obično niže u odnosu na ostrva kao što su Santorini, Mikonos, Krf ili Rodos.

Evija je dobro povezana sa kopnom i sa Atinom, pa je lako dostupna turistima.Takođe, ostrvo idealno za one koji izbegavaju gužvu i žele da istraže manje poznate delove Grčke", navodi se u snimku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ostrvo je idealno za one koji ne vole gužvu. Takođe, idealno je za istraživanje manje poznatih delova Grčke. No, mišljenja o Eviji su podeljena.

"Bila na Eviji, tačnije Pefki, plaža je neuređena, kamenje, nisam zadovoljna“;”Edipsos je banja, to je za stare ljude, uglavnom stariji i borave tamo… Iskreno nisam oduševljen“, glase komentari ispod snimka.

Ima i onih koji misle drugačije. Navode prednosti ovog ostrva.

"Letovala nekoliko puta u Edipsosu, iako kažu da je za starije ljude greše. Imaju sjajne klubove pune mladih ljudi i provod je uvek bio ekstra“;”Bila sam dva puta i fenomenalno je“, ”Predivno je“, glase suprotna mišljenja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
evija najjeftinije grčko ostrvo Grčka grčka ostrva letovanje u grčkoj letovanje 2023

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana