Tekst objavljen: 13.09.2013 11:00        


Nacionalna aviokompanija Srbije - Er Srbija će od 26. oktobra, iz svoje matične luke - beogradskog Aerodroma Nikola Tesla', redovno saobraćati ka Abu Dabiju (UAE), Banjaluci (BIH), Bukureštu (Rumunija), Ljubljani (Slovenija) i Pragu (Češka).

Ovo su nove linije ka kojima će leteti Er Srbija

Er Srbija će u saradnji sa airberlinom ponuditi direktne letove iz Berlina za Čikago.

Do juna meseca 2014, Er Srbija će duplirati broj redovnih letova i kapaciteta, a u ponudi će biti 73.000 mesta na preko 670 polazaka sedmično iz Beograda ka 39 destinacija u 30 zemalja sveta.

U skladu sa interesovanjima putnika, ka najvažnijim i najčešćim poslovnim destinacijama - Parizu, Cirihu i Moskvi - leteće se dva puta dnevno kako bi putnici iz ovih gradova mogli da se vrate u Beograd istog dana.

Šest od osam aviona Erbas A319 u Er Srbija će doći već ove godine, a svaka letelica će imati konfiguraciju od 128 mesta u putničkoj kabini - osam u sasvim novoj Biznis i 120 u Ekonomskoj klasi.

Preostala dva A319 stići će u Er Srbiju sledeće godine, a razmatra se i nabavka dva veća aviona tipa Erbas A320.

Druga faza u obnovi flote Air Serbia-e biće nabavka novih aviona putem javnog tendera 2016. godine, a tipovi aviona koji su planirani su: Erbas A320NEO, Boing 737 MAX i Bombardie CS300, koji su ekonomski mnogo efikasniji od dosadšnjih tipova vazduhoplova, ali su i po ekološkim standardima daleko savremeniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana