Tekst objavljen: 07.03.2013 10:30        


Glavni grad je, prema ranijim najavama, do kraja godine trebalo da dobije prvi hotel iz lanca Meriot, ali to se po svoj prilici neće desiti jer radovi u Vasinoj još nisu počeli. Ipak, investitori se nadaju da će majstori izaći na teren 1. aprila jer se za petnaestak dana očekuje dobijanje građevinske dozvole.

Gosti stižu u beogradski hotel Meriot od 2014.

Ana Ristić, marketing menadžer kompanije "PSP Farman Beograd" kaže da "nema doziđivanja, ali se rade ozbiljni zahvati unutar objekta. Radovi će trajati 12 meseci".

Svaka soba će imati dovoljno radnog prostora i osvetljenja za radnim stolom, kao i kupatilo poput spa centra, sa antirefleksnim peskiranim staklenim vratima i detaljima od tikovine. Hotel će imati i bar-restoran koji će raditi tokom celog dana kao i prodavnicu za salate i sendviče "za poneti" koja će raditi 24 sata.
To ne znači, međutim, da će novo zdanje ličiti na nekadašnju centralu kompanije Jugodrva jer će, kažu investitori, biti izvedena kompletno nova fasada.

- Enterijer objekta će biti značajno unapređen u odnosu na standarde brenda zbog lokacije objekta u strogom, istorijskom centru grada. Sa Meriot korporacijom je potpisan ugovor na 30 godina po kom se objekat predaje njima na upravljanje, po okončanju rekonstrukcije - kaže Ristić.

Hotel će ići sedam spratova u visinu, a imaće i dve podzemne etaže. Novi hotel "Courtyard by Marriott" imaće četiri zvezdice. "Courtyard by Marriott Belgrade City Center Hotel" kako će biti pun naziv zdanja imaće 114 soba, lobi i recepciju u prizemlju, a na prvom spratu restoran sa pogledom na trg, kafe bar i klupski prostor, kao i salu za sastanke. Gimnastička sala biće smeštena u jednoj od podzemnih etaža.

U pitanju je investicija vredna 25 miliona evra, a očekuje se da će stotinak ljudi raditi u hotelu i oko njega.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
marriott meriot turisti turizam hotel hoteli Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana