Tekst objavljen: 25.02.2013 9:09        


Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore poručuju da će cene turističkih aranžmana biti iste kao i prethodne godine. - Ove godine cene u hotelima u Crnoj Gori biće pristupačne, raznovrsne i neće se bitnije razlikovati od onih tokom 2012. godine – rečeno je na Sajmu turizma.

CG zove srpske turiste: Stare cene u novoj sezoni

Noćenje sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice tokom leta 2013. kretaće se od 23 evra, a u hotelima sa četiri i više zvezdica od 60 evra.

Crnu Goru je prošle godine posetilo više od 1,43 miliona turista, od čega su skoro četvrtinu činili gosti iz Srbije, što je, kako navode, porast od 12 odsto. Ostvareno je 9,15 miliona noćenja, od čega je više od 2,35 miliona zabeleženih noćenja turista iz Srbije.
Cene ležaja u privatnom smeštaju van sezone kretaće se od pet evra u Ulcinju do 10 evra u Budvi, dok će cena apartmana biti od 15 do 40 evra.

U sezoni, tokom leta 2013. godine, krevet u privatnom smeštaju trebalo bi da košta od osam do 20 evra, a u apartmanima od 40 do 60 evra, istakli su predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na 35. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se završava danas.

Istaknuto je i da je turistička privreda Crne Gore ponudu prilagodila trenutnoj ekonomskoj situaciji, pa tako povratna avio-karta od Beograda do primorja košta od 106 evra, a iz Niša 104 evra, dok cena autobuske karte od Beograda do Bara iznosi 28 do 33 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turizam turisti odmor godišnji odmor letovanje more Crna Gora cg

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana