Tekst objavljen: 11.12.2017 17:30        


Decembar je mesec u kojem se sumiraju rezultati tekuće i pripremaju planovi za narednu godinu, pa je vodeći se time, Super Kartica rešila da nagradi svoje korisnike.

Živi godinu dana na račun Super Kartice

Najsrećniji dobitnik živeće godinu dana na račun Super Kartice. Prva nagrada je super paket, koji obezbeđuje vaučere za kupovinu kod Super Kartica partnera. Dva porodična automobila- Fiat 500L, osigurana kasko polisom DDOR-a, će obradovati dobitnike druge i treće nagrade, a tu je i još više od 190 nagrada. Ukoliko ste od onih koji bi želeli da u narednu godinu uđu bezbrižno, požurite u neki od prodajnih objekata partnera i kupovinom u periodu od 11. decembra do 8. januara osvojite neku od vrednih nagrada.

Za učešće u nagradnoj igri „Hiljada jedna, godinu vredna“, dovoljno je da uz Super Karticu ostvarite kupovinu u iznosu od 1.000 dinara i više, u prodajnom objektu nekog od partnera Super Kartice - IDEA, Roda, Mercator Hipermarket, NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice, Galerija Podova, BENU apoteka, DDOR osiguranje, Vip mobile (važi za svako potpisivanje ugovorne obaveze i kupovinu dodatne opreme), Modiana, Avenija mode, Gerry Weber, Intersport. Sa platnom Super Karticom, uz isti uslov za iznos kupovine, pravo na učešće možete ostvariti na svim prodajnim mestima sa oznakom MasterCard, širom Srbije.

Uz račun, na kasi nekog od partnera Super Kartice, dobijate nagradni kod ili ga dobijate putem SMS poruke nakon plaćanja platnom Super Karticom. Pošaljite nagradni kod putem SMS poruke na 4488 i osvojite vredne poklone. Uživajte u prazničnoj kupovini, a Super Kartica će se potruditi da vam ulepša praznike.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

4 komentara

  1. User image
    Deja 12.12.2017 6:08

    A cena poruke?
    Nikako da kazu da se placa slanje na 4488 :)

  2. User image
    billy 15.12.2017 15:22

    *Cena poruke: 3.60 rsd za Mts i Telenor; Vip Mobile 3.48 rsd

  3. User image
    Dragan 10.01.2018 20:22

    Kako je ovo lepo izvlačenje nagrada.(ispod transparenta )w

  4. User image
    Dragan 10.01.2018 20:27

    Nema mojih kodova iz igre , ali nema ni ostalih. Gđe će ih biti sam Bog zna .

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
super kartica nagradna igra nagrade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana