Tekst objavljen: 28.05.2016 12:59        


Najavljeno zapošljavanje stručnjaka u Upravi za agrarna plaćanja trebalo bi da počne do sredine idućeg meseca. U Ministarstvu poljoprivrede i životne sredine Tanjugu je saopšteno da je u izbor ušlo 423 kandidata koji su podneli ukupno 795 prijava.

Zapošljavanja u Upravi za agrarna plaćanja do juna

Javni konkurs za popunjavanje 43 izvršilačka radna mesta u Upravi za agrarna plaćanja oglašen je 24. februara ove godine, a 890 zainteresovanih lica podnelo je ukupno 1880 prijava.

U Ministarstvu navode da je 1.085 prijava zaključkom odbačeno kao nerazumljive, neblagovremene i kao prijave uz koje nisu podneti svi potrebni dokazi.

Proveru stručnih znanja i veština u izbornom postupku do sada je obavio 251 od 276 kandidata.
Preostali kandidati pristupiće proveri stručnih znanja i veština do kraja meseca u skladu sa mogućnostima članova konkursnih komisija, navode u ministarstvu.

Takođe, rešenja o prijemu u radni odnos trebalo bi da se izrade do sredine juna meseca.
Vlada Srbije odobrila je krajem prošle godine zapošljavanje 103 izvršioca u Upravi za agrarna plaćanja.

Kako je tada rečeno, time će se obezbediti sprovođenje IPARD II programa, koji bi trebalo da doprinese povećanju produktivnosti i konkurentnosti poljoprivrede Srbije, usklađivanju sa standardima EU, prilagođavanju zahtevima domaćeg i inostranog tržišta, kao i poboljšanju kvaliteta života u ruralnim područjima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
državna služba zapošljavanje Upravi za agrarna plaćanja državni posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana