Tekst objavljen: 06.09.2024 14:00        


U okviru godišnje manifestacije - kojisprovodi međunarodna mreža nacionalnih članova Svetskog saveta zelene gradnje – WorldGBC,Savet zelene gradnje Srbije organizuje WGBW24 Nacionalnu konferenciju, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije

World Green Building week 9. i 10. septembra u Privrednoj komori Srbije


Tokom oba dana konferencije uz sagovornike iz Srbije i Evrope, od Španije do Norveške, kroz niz razgovora, predavanja, sagledanih primera dobre prakse i interaktivnih diskusija, istražiće se kako lokalna rešenja mogu da odgovore na globalne probleme sa kojima se susreće građevinski sektor.


Prvi dan konferencije, 9. septembar, rezervisan je za panel Unapređenje cirkularne ekonomije unutar građevinskog sektora – izazovi i prilike, koji će se baviti istraživanjem primene cirkularnog modela u građevinskom sektoru u Srbiji i širom Evrope, pozitivne efekte koje oni mogu da imaju, kao i na izazove sa kojima se na tom putu suočavaju.

Za drugi dan konferencije, 10. septembar, planiran je panel Inovacija i mogućnosti koje donosi u gradnji tranzicije, koji će istražiti različite vidove inovacije u građevinskom sektoru i izgrađenoj sredini, kao ključne nosioce korenite promene i podršku u gradnji tranzicije.

WGBW24 Nacionalna konferencija biće održana u prostorijama Privredne komore Srbije u Resavskoj.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
WGBW24 9. septembar 10. septembar Privredna komora Srbije zelena gradnja konferencija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana