Tekst objavljen: 21.02.2015 11:53        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će 23. februara u Vašingtonu Bord izvršnih direktora MMF-a odlučivati o novom aranžmanu iz predostrožnosti sa Srbijom. Vujović je podsetio da je Vlada Srbije juče usvojila pismo o namerama koje danas treba da potpusu guverner NBS, premijer i ministar finansija, a da će taj dokument biti upućen MMF-u.

Vujučuje o aranžmanu sa Srbijom

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će 23. februara u Vašingtonu Bord izvršnih direktora MMF-a odlučivati o novom aranžmanu iz predostrožnosti sa Srbijom.
Vujović je podsetio da je Vlada Srbije juče usvojila pismo o namerama koje danas treba da potpusu guverner NBS, premijer i ministar finansija, a da će taj dokument biti upućen MMF-u.
On je novinarima u Vladi Srbije rekao da pismo o namerama sadrži planove vlade o monetarnoj i fiskalnoj politici, planovima za restrukturiranje javnih preduzeća, sprovedjenju fiskalne strategije, što je i dogovoreno tokom posete MMF-a Beogradu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana