Tekst objavljen: 16.03.2016 14:02        


Penzioneri koji otvore račun u Vojvođanskoj banci, preko koga će primati penziju, imaju mogućnost za korišćenje jedinstvenog paketa usluga koji obuhvata brojne pogodnosti, među kojima i besplatno zdravstveno osiguranje.

Vojvođanska banka ponudila jedinstveni paket usluga

Povoljnosti koje penzioneri dobijaju korišćenjem paketa Vojvođanske banke su: besplatno održavanje tekućeg računa, čekovi građana za odložena plaćanja, povoljnije kamatne stope na dozvoljeni minus i 50 odsto popusta na troškove obrade zahteva za keš kredite.

„Vojvođanska banka brine o svim svojim klijentima i trudi se da im olakša korišćenje bankarskih usluga. Ovog puta smo želeli da ukažemo posebnu pažnju našim najstarijim sugrađanima, penzionerima, te smo osmislili paket bankarskih usluga koje oni najčešće koriste, a koje su u paketu znatno jeftinije“, kazala je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

Takođe, Vojvođanska banka je za penzionere, korisnike paketa pripremila i besplatno zdravstveno osiguranje, koje obuhvata osiguranje za slučaj težih bolesti, osiguranje za slučaj hirurške intervencije, kao i kod smrti usled nesrećnog slučaja.

U okviru jedinstvenog paketa usluga Vojvođanske banke, penzioneri dobijaju i VISA electron karticu za podizanje novca i plaćanje uključujući i plaćanje računa na bankomatima Vojvođanske banke, zatim besplatno SMS obaveštenje o svim promenama stanja na tekućem računu, kao i trajni nalog za plaćanje mesečnih računa bez odlaska u banku.

Korisnici ovog paketa, takođe, ostvaruju popust od 10 do 30 odsto u brojnim klinikama, domovima zdravlja, optičarskim radnjama i laboratorijama. Lista ustanova u kojima se mogu ostvariti popust nalazi se OVDE.

Naknada za korišćenje novog jedinstvenog paketa usluga za penzionere iznosi svega 200 dinara. Više informacija o uslugama Vojvođanske banke možete saznati na novom zvaničnom sajtu banke ili u bilo kojoj od 105 filijala širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    zoran 18.03.2016 21:03

    nema koliko god je mksimum za kredite tako da preko 75g nedaju keš kredite kao ni pozajmice do to nepiše nigde niti na internetu niti bilo gde kod njih

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje penzioneri vojvođanska banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana