Tekst objavljen: 22.04.2016 11:51        


Prema specijalizovanoj US publikaciji „Global Custodian Magazine“ (www.globalcustodian.com) Vojvođanska banka je u 2015. godini proglašena za najbolju banku u kastodi uslugama u Srbiji.

Vojvođanska banka najbolja u kastodi uslugama

Global kastodijan magazin je vodeći svetski časopis, koji na globalnom nivou prati poslovanje sa hartijama od vrednosti.

Predmet evaluacije bile su domaće banke (banke Agenti) kroz kvalitet kastodi usluga koje pružaju inostranim finansijskim institucijama. Ovaj rezultat ostvaren je na osnovu anketiranja u kojem su profesionalni klijenti ocenili kvalitet usluga, sigurnost, efikasnost i profesionalnost banke prilikom pružanja kastodi usluga.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da već četvrtu godinu zaredom držimo lidersku poziciju na polju kastodi usluga.

Odlični odnosi sa klijentima, moderan sistem za izvršavanje usluga, kao i efikasnost u pružanju kastodi usluga značajno su doprineli ovom uspehu. U cilju pružanja što boljih usluga sa hartijama od vrednosti, nastavićemo da unapređujemo poslovanje i gradimo čvrste odnose sa klijentima, kako bi Vojvođanska banka zadržala vodeću poziciju u ovoj oblasti“, izjavio je Xenofon Damaskos, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Kastodi usluge su usluge čuvanja i administriranja hartija od vrednosti i sa tim povezanim novčanim sredstvima, zatim usluge naplate prihoda od hartija od vrednosti i kompleksne korporativne usluge koje proističu iz vlasništva nad domaćim ili stranim hartijama od vrednosti.

Vojvođanska banka pruža kastodi usluge na domaćem tržištu već više od jedne decenije i svim klijentima omogućava da celokupne svoje poslove sa akcijama i obveznicamazavrše na jednom mestu, u bilo kojoj od 105 poslovnica banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kastodi usluge banka vojvođanska najbolja banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana