EUR 117,58 USD 100,36 CHF 109,08

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 13.08.20. :: 117.5934 rsd

Tekst objavljen: 06.02.2018 15:59        


Addiko banka je za novog predsednika Izvršnog odbora Addiko banke u Srbiji imenovala Vojislava Lazarevića, koji ovu funkciju preuzima nakon uspešne karijere na rukovodećim pozicijama u oblasti bankarstva i finansija u zemlji i inostranstvu.

Vojislav Lazarević na čelu Izvršnog odbora Addiko banke

Veliko iskustvo koje Vojislav Lazarević ima u poslovima sa stanovništvom, radu sa korporativnim klijentima i privrednim sektorom, kao i izuzetno poznavanje funkcionisanja finansijskog tržišta gde je prepoznat kao odličan finansijski savetnik, ali i stručnjak za marketing i komunikacije, biće izuzetna podrška u daljem razvoju poslovanja Addiko banke koje se zasniva na konceptu praktičnog bankarstva.

„Addiko banka je ušla u 2018. godinu sa velikim ambicijama i ciljem da nastavi proces digitalizacije poslovanja, u čemu je lider na tržištu. Finansijske usluge i bankarski proizvodi se, shodno konstantnim i dinamičnim promenama na tržištu, ubrzano prilagođavaju potrebama klijenata. Addiko banka je već dosta toga uradila da svoje poslovanje pojednostavi i modernizuje, a ja želim da pružim snažnu podršku Addiko timu na tom putu i svojim iskustvom i idejama doprinesem daljem ostvarenju poslovnih planova i ciljeva. Sa velikim entuzijazmom dolazim na ovu funkciju, u nadi da ćemo zajedno učvrstiti poverenje klijenata i nastaviti jačanje pozicije Addiko banke na tržištu “, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik IO Addiko banke.

Vojislav Lazarević je proveo prethodne dve godine u Piraeus banci Beograd, kao predsednik Izvršnog odbora i generalni direktor, gde je upravljao strateškim i organizacionim aktivnostima te banke. Svoju karijeru je gradio u Vojvođanskoj banci i Nacionalnoj banci Grčke, a iskustvo u inostranstvu stekao je u Atini, u okviru banke Societe Generale.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
predsednika Izvršnog odbora Addiko banka Vojislav Lazarević

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana