Tekst objavljen: 19.02.2018 9:32        


Pola miliona koverata već je stiglo na adresu nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

Već pola miliona koverti, ove godine može bilo koja

U novom ciklusu igre čiji cilj je podizanje svesti o značaju suzbijanja sive ekonomije, nagradni fond je veći, a računi se mogu slati u bilo kakvoj koverti. "Uzmi račun i pobedi 2018" jedina je adresa na poleđini, lični podaci su neophodni s druge strane. Za učešće u nagradnoj igri ne treba ni poštanska marka a sve koverte dolaze u obzir.

"Baš bilo koja koverta može da koristi. Takođe možete da koristite prošlogodišnje jer je ostalo više od dva miliona koverata kod građana od prošlog ciklusa. Važno je da na njoj precrtate poštanski fah i upišete Uzmi račun i pobedi 2018. Takođe možete samo da napravite kovertu ako ste sigurni da se ona u transportu neće oštetiti. Dakle mali, veliki formati, kako god odlučite, sve što mislite da će vam doneti šansu da vas izvuku iz onog velikog bazena", kaže Ivan Radak iz Naleda.

U svakoj koverti mora biti najmanje 10 računa ili 10 slipova otkucanih od 1. januara, u iznosu od po najmanje 100 dinara.

"Pravilo je kao i prošle godine da se fiskalni računi i slipovi odvajaju, ne može 5 + 5, ne može 7+3 ili kako god kombinacija bila. Dakle ili 10 računa ili 10 slipova", objasnio je Radak.

Sve informacije, odgovori na pitanja i nedoumice dostupni su na besplatnom telefonu 0800 01.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
koverte za nagradnu igru koverte Uzmi račun i pobedi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana