Tekst objavljen: 21.02.2015 11:54        


BRISEL, 6. februara (Tanjug) - Ministri finansija iz 19 zemalja članica evrozone će u sredu, 11. februara, održati vanredni sastanak da bi razgovarali o dužničkoj krizi u Grčkoj, izjavio je danas šef evrogrupe, Jerun Dajselblum. "Vanredni sastanak evrogrupe o Grčkoj biće održan 11. februara, dan uoči samita lidera Evropske unije", napisao je Dajselblum na svom nalogu na Tviteru, a prenosi agencija Frans pres.

Vanredni sastanak Evrogrupe o Grčkoj 11. februara

BRISEL, 6. februara (Tanjug) - Ministri finansija iz 19 zemalja članica evrozone će u sredu, 11. februara, održati vanredni sastanak da bi razgovarali o dužničkoj krizi u Grčkoj, izjavio je danas šef evrogrupe, Jerun Dajselblum.
"Vanredni sastanak evrogrupe o Grčkoj biće održan 11. februara, dan uoči samita lidera Evropske unije", napisao je Dajselblum na svom nalogu na Tviteru, a prenosi agencija Frans pres.
Sastanak bi bio prva prilika za grčkog ministra finansija, Janisa Varufakisa, da se sretne sa svim kolegama iz 19-člane evrozone i "stavi svoje ideje na sto", javlja francuska agencija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana