Tekst objavljen: 05.06.2016 10:00        


Svi učenici završne godine tekstilnog smera Tehničke škole dobili su ponudu da odmah počnu da rade u tekstilnoj fabrici koja godinama posluje u Vlasotincu.

Uzmite diplome i dođite - svima posao

Slučaj da se iz školskih klupa krene pravo na posao decenijama se nije dogodio u Vlasotincu, a verovatno ni u ostatku Srbije, s obzirom na krizu koja je već 20 godina prisutna u društvu, pa je upravo ovakva ponuda firme "Manufaktura europea" maturantima zaista posebna.

“Naš plan je da u naredne tri godine zaposlimo između 40 i 50 radnika, a pošto su nam potrebni edukovani kadrovi, mi smo učenicima završne godine ponudili da, kad završe školu, dođu kod nas na posao”, kaže zamenik direktora fabrike Saša Mitrović.

“Prvo ćemo raditi obuku, onda će naši stručni kadrovi proceniti ko ima afiniteta prema kojoj mašini i vrsti posla. Posle probnog rada od pet do sedam dana, nadamo se da ćemo svi biti zadovoljni”, kaže on -

U fabrici “Manufaktura europea” trenutno radi 140 radnika koji proizvode žensku i mušku konfekciju. Kompletna proizvodnja izvozi se u Italiju, Francusku, Nemačku, Dansku i druge zemlje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fabrika tekstila posao posao za mlade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana