Tekst objavljen: 17.03.2015 14:09        


Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je danas da i ove sezone obezbeđuje niže cene goriva za poljoprivrednike, uz NIS Agro karticu. Uz NIS Agro karticu registrovana poljoprivredna gazdinstva ostvaruju popust od pet dinara po litru evro dizela, tri dinara po litru za gasno ulje 0,1, kao i sedam dinara po litru za Ultra D, aditivirani premijum evro dizel.

Uz NIS Agro karticu niže cene goriva

Kao značajan podsticaj i meru olakšice kupovine neophodnog resursa za rad poljoprivrednika, NIS na ovaj način podržava poljoprivredu kao životnu važnu granu ekonomije u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Goriva visokog kvaliteta proizvedena u domaćoj rafineriji i kontrolisana od strane akreditovane laboratorije, dostupna su na najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji - na više od 320 NIS-ovih benzinskih stanica raspoređenih na svim važnim putnim pravcima, u gradovima, ali i selima, što posebno pogoduje poljoprivrednim proizvođačima, dodaje se u saopštenju.

Pored dizel goriva evro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju popust od 15 odsto na asortiman Nisotek ulja i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje.

Ovom programu od polovine 2013. godine priključilo preko 90.000 poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji.

Izdavanje kartice je besplatno. Popunjen zahtev za izdavanje kartice i dokumentacija (potvrda o aktivnom statusu u Registru poljoprivrednih gazdinstava za tekuću kalendarsku godinu i fotokopija važeće lične karte) se predaje na benzinskim stanicama NIS-a, ili šalje običnom poštom na adresu: NIS a.d. Novi Sad, Kol centar, Kartica za poljoprivrednike, Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad.

Kartica se aktivira najkasnije u roku od 14 radnih dana, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poljoprivreda popusti Naftna industrija Srbije (NIS) NIS Agro kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana