Tekst objavljen: 06.06.2018 10:40        


Korisnici UNIQA putnog osiguranja od danas će, u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu na raspolaganju imati i poseban Viber broj, preko koga će iz bilo kog dela sveta moći da pozovu Centar za pomoć.

UNIQA uvodi Viber broj za prijavu štete

Aktiviranjem nove usluge, UNIQA je postala prvo i jedino osiguranje koje klijentima omogućava da na ovaj način prijave štetu nastalu u inostranstvu.

„Korisnici našeg putnog osiguranja u toku letnje sezone upute oko 3.500, a na nivou godine i više od 6.000 poziva Centru u Srbiji. Najveći broj je iz Grčke, zatim Crne Gore, Nemačke i Egipta, zemalja u kojima razgovori sa Srbijom mogu da staju i po nekoliko hiljada dinara. Ovi troškovi umeju da budu i daleko viši kada je reč o dalekim destinacijama. Upravo zbog toga se procenjuje da će uvođenje Viber broja korisnicima doneti značajne uštede na telefonskim pozivima. Aktivacijom Viber broja UNIQA želi da se postara da njeni klijenti putuju bezbrižno, ne razmišljajući o troškovima prijave eventualne štete“, kaže Gordana Bukumirić, predsednica Izvršnog odbora UNIQA osiguranja.

Uz instaliranu Viber aplikaciju na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili lap topu korisnicima je potreban i pristup Internetu kako bi stupili u kontakt sa Centrom za pomoć na ovaj način. Viber broj dostupan je sa bilo koje tačke na planeti.

„Ukoliko dođe do iznenadne bolesti ili nezgode korisnici mogu da pozovu Centar za pomoć preko Viber, ali i fiksnog broja telefona koji im je i do sada bio na raspolaganju. Naši operateri dostupni su 24 sata dnevno sedam dana u nedelji, a razgovori se odvijaju na srpskom jeziku. Klijenti se nakon poziva upućuju do najbliže zdravstvene ustanove, a UNIQA preuzima obavezu direktnog plaćanja bolnici, tako da pacijent nema nikakve troškove“, dodaje Bukumirićeva.

UNIQA je lider na polju putnog osiguranja, i u ovom segmentu je do sada izdala više od milion polisa, dok je na ime 61.000 prijavljenih šteta korisnicima putnog osiguranja isplatila1,1 milijardu dinara. Samo u 2017. godini UNIQA je osigurala više od 250.000 klijenata.

Polise putnog osiguranja moguće je kupiti preko vebšopa (www.uniqa.rs), u UNIQA poslovnicama širom Srbije, filijalama Raiffeisen banke i partnerskim turističkim agencijama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
prijava štete uniqa putno osiguranje viber

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana