Tekst objavljen: 05.04.2016 14:51        


Ostalo je tačno četiri meseca do početka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Zato je danas u hotelu Hajat, potpisan ugovor između UNIQA osiguranja i Olimpijskog komiteta Srbije.

Uniqa podržava srpske olimpijce

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, zahvalio se kompaniji UNIQA na odluci da podrži olimpijce Srbije na putu za Rio i poželeo dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije: “UNIQA osiguranje je kompanija koja prepoznaje sport kao pravo mesto za ulaganje, a mi se uvek radujemo kada se našem timu pridruži kompanija čiji ljudi vole i razumeju sport. U olimpijskoj smo godini. Naši sportisti beleže sjajne rezultate i krupnim koracima grabe ka Riju. Ostalo je još samo četiri meseca. Siguran sam da ćemo se u avgustu radovati i slaviti zajedno."

Na konferenciji za medije prisustvovao je i kajakaš Marko Tomićević, novo lice u promo timu UNIQA osiguranja tokom olimpijske godine, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, kao i kapiten vaterpolo reprezentacija, Živko Gocić.

„Velika je čast biti u društvu najuspešnijih sportista Srbije. Kao što je san svakog sportiste da ode na Olimpijadu, tako je san svake kompanije da bude u ovako prestižnom društvu. Ponosni smo što smo deo ovako talentovanog i nadhnutog tima i što u desetoj,  jubilarnoj godini našeg poslovanja u Srbiji,možemo da ostvarimo saradnju sa uvaženom organizacijom kao što je Olimpijski komitet Srbije. Nadam se da je ovo samo početak uspešne saradnje i da ćemo našim sportistima biti upravo ona podrška koja osigurava medalje. Ujedno, svim našim predstavnicima želimo mnogo uspeha u Riju, a mi ćemo obezbediti da njihovo putovanje bude i sigurno“, rekla je direktorka marketinga UNIQA osiguranja Sonja Marić.

UNIQA osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. Sponzor je Vaterpolo saveza Srbije, podržava realizaciju Beogradskog maratona, sarađuje sa Fondacijom Nataša Kovačević, dok je glavni promoter UNIQA osiguranja naš proslavljeni selektor Aleksandar Đorđević

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sportisti uniqa rio olimpijada

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana