Tekst objavljen: 08.01.2014 15:15        


Na 26 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u Srbiji postavljeni su bankomati Unikredit banke koji građanima omogućavaju da, pored dopune rezervoara, podizanjem gotovine na prodajnom mestu, dopune i svoje novčanike, saop[tila je Unikredit banka.

Unikredit banka otvorila bankomate na NIS-ovim pumpama

- Veoma smo zadovoljni što nastavljamo da razvijamo saradnju sa kompanijom kao što je Naftna industrija Srbije. Zajedničkim snagama smo započeli ovaj projekat koji će kako nama, tako i NIS-u omogućiti da upotpunimo ponudu i unapredimo kvalitet usluge pružene klijentima na ovim prodajnim mestima - izjavio je Nikola Vuletić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Unikredit banke.

On je dodao da je postavljeno 26 bankomata u 17 gradova, kao i na najvažnijim međunarodnim putnim pravcima kao što su Autoput Beograd - Zagreb, Beograd – Niš i Beograd - Novi Sad.

Kako bi na najbolji mogući način uklopila svoje bankomate u enterijer benzinskih stanica, Unikredit banka navodi i da je kreirala specijalnu seriju bankomata u obliku automata za točenje goriva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit unikredit naftna industrija srbije bankomati bankomat

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana