Tekst objavljen: 06.09.2016 16:00        


Broj bankomata UniCredit banka u Srbiji je povećan za 20 odsto u odnosu na prvih šest meseci prošle godine, što je dovelo do rasta broja transakcija od 30 odsto i rasta obima prometa na bankomatima za 35 odsto, saopštila je danas ta banka. 

UniCredit povećao broj bankomata za 20 odsto

Iz UniCredit banke poručuju da postoji izuzetan potencijal za rast tržišta bankomata u našoj zemlji, pošto je u 2015. godini broj bankomata na milion stanovnika u Srbiji premašio brojku od 450, dok je u Hrvatskoj registrovano 1.220 bankomata, u Bugarskoj 1.160, u Rumuniji 680, a u Makedoniji 600, prema istraživanju "Financial Ašeš Survey" koje je sproveo Međunarodni monetarni fond.

UniCredit banka, kako je saopšteno, konstantno unapređuje funkcionalnosti svojih bankomata, zbog čega broj korisnika multifunkcionalnih bankomata svakodnevno raste.

Na pomenutim bankomatima, pored standardnih operacija podizanja gotovine i upita stanja se, bez bilo kakve naknade, mogu plaćati računi, vršiti uplate novčanih sredstava, dopunjavati mobilni telefoni i obavljati menjački poslovi, a postoji i mogućnost plaćanja računa Infostana, Elektrodistribucije Jugoistok, Informatike, PTT-a, Telenora, itd.

Prosečna tročlana porodica, ukoliko plaća račune putem multifunkcionalnih bankomata UniCredita, može godišnje da uštedi i do 5.500 dinara na ime provizija koje bi platila, navodi se u saopštenju UniCredit banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
plaćanje bankomati UniCredit Banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana