Zvanični kurs Evra za dan 22.10.20. :: 117.5830 rsd
Tekst objavljen: 18.06.2018 15:57        


Prijava za Super Konkurs traje tek nešto više od mesec dana i već je uspela da privuče veliku pažnju kreativaca i analitičara. U prilog tome govori podatak da je do sada prijavljeno 70 stručnih timova iz celog regiona, Velike Britanije, Nemačke i Grčke.

U Super Konkursu učestvuje 70 timova iz Evrope

Među timovima se nalaze kreativne agencije, fakulteti, kompanije i pojedinci iz oblasti data analitike, statistike, matematike i marketing istraživanja. Na bazi osnovnih podataka i portfolia radova kandidata, stručni žiri je napravio uži izbor i odredio timove koji su prošli u dalje nadmetanje.

Kandidati će tada, kroz rešavanje ponuđenih zadataka, dobiti priliku da istraže Super Kartica CRM model poslovanja. Analitičari koji na najinovativniji način dođu do insight-a ili kreativci koji se izdvoje po jedinstvenim idejama, razvijaće najnovija rešenja koja će biti ključna za kvalitetno uočavanje i razumevanje potreba i navika potrošača.

Partnerstvo sa Super Karticom koje će trajati dve godine podrazumeva ukupan nagradni fond od 75.000 evra. Odluka žirija o pobednicima biće poznata u septembru, nakon preseka svih dostavljenih rešenja i prezentacija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Super Konkurs super kartica nagrade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana