Tekst objavljen: 07.08.2019 15:55        


U petak se zatvara deonica autoputa Ljig-Preljina da bi se izvršilo spajanje s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, za B92 je potvrđeno u "Putevima Srbije"

U špicu sezone zatvara se deonica puta Ljig - Preljina

Pošto se ova deonica zatvara u trenutku kada je i smena turista u Crnoj Gori i Sabor trubača u Guči, nadležni upozoravaju vozače da zbog ogromne frekvencije vozila na Ibarskoj magistrali svi koji kreću u ovom pravcu mogu očekivati duže putovanje.

"Obaveštavam da će se u periodu od 8.avgusta od 7 časova, do 18. avgusta na delu državnog puta IA reda broj 2 i IB reda broj 22, ukrštanje državnog puta IB reda broj 22 sa državnim putem IA reda broj 2 u mestu Dići, deonica Dići - početak izgrađenog auto-puta do Preljine – kraj izgrađenog dela autoputa, saobraćaj odvijati po izmenjenom režimu", za B92 navode u "Putevima Srbije".

U pomenutom periodu, obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici: ukrštanje sa državnim putem IB reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta IA reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice autoputa).

Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put IB reda broj 22 (Ibarska magistrala).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija. Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", navode u "Putevima Srbije".

Podsećamo, najavljeno je da će 18. avgusta biti otvoren kompletan autoput od Obrenovca do Čačka.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
put ljig prelijna zatvaranje puta letnja sezona Crna Gora Guča radovi na putu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana