Tekst objavljen: 20.02.2015 2:51        


Javno komunalno preduzeće "Parking servis" uvelo je u Čačku naplatu usluge parkiranja putem SMS poruka i funkcioniše kod sva tri mobilna operatera Telekoma, Telenora i Vipa, potvrdio je danas Tanjugu direktor ovog preduzeća, Zoran Blagojević. Prema njegovim rečima, cene parkinga ostale su nepromenjene u svim zonama.

U Čačku počela naplata parkinga SMS porukama

"Cena naše usluge ostala je nepromenjena, a sama poruka iznosi onoliko koliko koštaju i sve druge poruke", kaže on, i dodaje da sat vremena koji za parkiranje u drugoj i trećoj zoni podrazumeva da korisnik u tom vremenskom periodu može da menja lokaciju u okviru ovih zona.

Način slanja SMS-a je vrlo jednostavan, tvrdi Blagojević. "Ukucava se broj 932 i broj zone u kojoj se korisnik parkira".

Ekstra zona je označena brojem "0", a ostale tri brojevima od 1, 2 i 3. Za parkiranje u drugoj zoni poruka bi izgledala ovako : 9322, za ekstra zonu 9320", objašnjava direktor.

Blagojević podseća da su postavljeni saobraćajni znaci i da svi sugradjani mogu na njima da vide radno vreme i cenu.

"Uključili smo i opciju koju mogu da koriste Čačani, a naročito je zanimljiva onima koji dolaze sa strane, to je dnevna karta koja košta 158 dinara za ceo dan za 2. i 3. zonu", navodi direktor.

Tokom meseca februara na naplati ove komunalne usluge i dalje će raditi svi inkasanti, jer se ovaj mesec smatra prelaznim, a već od 1. marta kompletno naplaćivanje vršiće se isključivo putem SMS poruka.
(kraj) sok/ nma

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sva tri operatera plaćanje sms plaćanje parkinga

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana