Tekst objavljen: 08.09.2015 8:58        


Direktor Iacoča Univerziteta iz SAD i bivši potpredsednik jedne od najvećih američkih firmi AT||T Ričard Brandt održao je danas predavanje na Univerzitetu Metropoliten i poručio da je u biznisu najvažnija dobra ideja. Prvo predavanje je, kako se navodi u saopštenju ovog univerziteta, bilo posvećeno mladim liderima i biznis ljudima koji širom sveta posluju na različite načine uz kreativne ideje.

U biznisu je najvažnija ideja

"Cilj predavanja bio je da se posetioci predavanja upoznaju sa pravim načinom poslovanja i efektnim pristupom kod pokretanja start-up firmi i projekata, te je istakao da je u biznisu najvažnija dobra ideja", navedeno je u saopštenju.

Nakon ovog predavanja, pažnju je, kako se dodaje, posvetio drugoj temi koja se odnosila na njegovo poslovanje u Iacoča Institutu, koje se temelji na dugogodišnjoj saradnji sa kompanijama s brojnih krajeva sveta, koje posluju u različitim sferama.

Tokom ovog predavanja istakao je važnost korišćenja tehnologije kod ovakvog tipa poslovanja.
Brandt svoja predavanja temelji na 25 godina dugoj poslovnoj karijeri potpredsednika AT||T i Lucent Tećnologies gde je bio uključen u sve vrste aktivnosti povezanih s prodajom, vođenjem projekata, tehničkom podrškom, te je zapošljavao i vodio na hiljade zaposlenih u više od 25 zemalja u Aziji, Zapadnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom Istoku i Africi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
informacione tehnologije privatan biznis ideja za biznis biznis plan

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana