Tekst objavljen: 25.03.2017 17:33        


Portparol avio-kompanije Etihad Airways saopštio je danas da će na letovima za Sjedinjene Američke Države biti zabranjeno unošenje elektronskih uređaja, osim mobilnih telefona, u kabinu aviona.

U avion za SAD samo s mobilnim- bez tableta, kamera...

"Po prijemu uputstva američkih vlasti koje se odnosi na određene aerodrome, avio-kompanija Etihad Airways je obaveštena da putnicima koji lete u SAD sa Međunarodnog aerodroma u Abu Dabiju nije dozvoljeno da u kabinu aviona unose elektronske uređaje veće od mobilnog telefona", rekao je portparol Etihada, prema saopštenju kompanije dostavljenom Tanjugu.

Mobilni telefoni i medicinski uređaji su dozvoljeni, ali je veće predmete, kao što su laptop računari, tableti, kamere i elektronski čitači, potrebno smestiti u predati prtljag.

Putnici koji lete za SAD su dužni da to učine u mestu polaska na putovanje, bez obzira da li je to Međunarodni aerodrom u Abu Dabiju.

Nova pravila za letove iz Abu Dabija za SAD stupaju na snagu 25. marta.
Sigurnost i bezbednost ostaju najznačajniji prioriteti za Etihad Airways. Nastavićemo da pomažemo putnicima da se pridržavaju ovog uputstva, navodi se u saopštenju kompanije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
međunarodni aerodrom Etihad Airways direktni letovi za usa Abu Dabi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana