Tekst objavljen: 21.02.2015 3:45        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Turistička organizacija Srbije predstaviće ponudu naše zemlje na turističkoj berzi "IMTM 2015", koja se od 10. do 11. februara održava u Tel Avivu. IMTM je jedan od najvećih profesionalnih sajmova turizma ove vrste u istočnom Mediteranu, na kojem se promoviše kako receptivni, tako i inicijativni turizam.

TOS na turističkoj berzi u Tel Avivu

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Turistička organizacija Srbije predstaviće ponudu naše zemlje na turističkoj berzi "IMTM 2015", koja se od 10. do 11. februara održava u Tel Avivu.
IMTM je jedan od najvećih profesionalnih sajmova turizma ove vrste u istočnom Mediteranu, na kojem se promoviše kako receptivni, tako i inicijativni turizam.
Na sajmu će se okupiti profesionalci iz 36 država, a organizatori su najavili da očekuju 1.135 učesnika i oko 23.000 posetilaca.
Na štandu TOS-a i ove godine će učestvovati "Glob Metropoliten turs", dok će se prvi put predstaviti Turistička organizacija Beograda.
Nakon uvodjenja direktnih letova iz Beograda za Tel Aviv, značajno je poraslo interesovanje izraelskih turista za Srbiju, saopštio je TOS.
Broj turista iz Izraela beleži porast od 111 odsto u protekloj godini u poredjenju sa 2013. godinom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana