Tekst objavljen: 15.10.2023 18:00        


Meta uvodi dugoočekivanu opciju za izmenu objava na svojoj platformi Threads, nudeći korisnicima mogućnost da edituju svoje postove u prvih pet minuta nakon objavljivanja

Threads dobija "Edit" dugme, biće besplatno za sve korisnike


Mark Zakerberg, izvršni direktor kompanije Meta, najavio je da će njihov konkurent društvenoj mreži X (nekada poznata kao Twitter), platforma Threads, početi sa uvođenjem dugoočekivane opcije za izmenu objava.

Ova funkcija će biti omogućena za sve korisnike počevši od danas. Korisnici će imati mogućnost da izmene svoj post kratko vreme nakon objavljivanja. U prvih pet minuta, post može biti uređivan koliko god puta je potrebno, ali nakon pet minuta, mogućnost izmene će biti blokirana.

Funkcionalnost je već dostupna za neke korisnike i radi kako na mobilnim aplikacijama, tako i na veb verziji. Ono što je značajno jeste da je ova opcija besplatna, ali je ujedno i ograničenija u odnosu na sličnu funkciju na društvenoj mreži X, naročito kada je u pitanju stroži vremenski okvir za izmenu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Za razliku od X, Threads ne prikazuje istoriju izmenjenih objava, što otežava uočavanje izmenjenih postova. Umesto toga, postoji samo indikator koji pokazuje da li je post bio izmenjen ili ne.

Pored opcije za izmenu objava, predstavljena je i nova funkcija pod nazivom "Voice Threads". Ova opcija omogućava korisnicima da svojim postovima prikače audio klip. Za sada nije široko dostupna, barem ne na Android uređajima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
meta društvene mreže threads nova funkcija edit dugme

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana