Tekst objavljen: 21.02.2015 11:54        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Telenor banka i kompanija Aseko (Ašeco SEE) učestvovaće na velikoj svetskoj konferenciji o naprednim i inovativnim tehnologijama u oblasti bankarstva i finansija, "Finovejt Jurop" (Finovate Europe) u Londonu. Kako se navodi u saopštenju, Telenor banka, prva potpuno mobilna i onlajn banka u regionu jugoistočne Evrope i kompanija Aseko, regionalni lider i jedna od najvećih u IT sektoru na Starom kontin

Telenor banka i

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Telenor banka i kompanija Aseko (Ašeco SEE) učestvovaće na velikoj svetskoj konferenciji o naprednim i inovativnim tehnologijama u oblasti bankarstva i finansija, "Finovejt Jurop" (Finovate Europe) u Londonu.
Kako se navodi u saopštenju, Telenor banka, prva potpuno mobilna i onlajn banka u regionu jugoistočne Evrope i kompanija Aseko, regionalni lider i jedna od najvećih u IT sektoru na Starom kontinentu, naći će se u društvu 70 firmi koje će predstaviti inovacije i dostignuća na prestižnoj svetskoj konferenciji, navodi se u saopštenju.
Tokom dva dana konferencije, koja se održava 10. i 11. februara u Londonu, svaka kompanija imaće tačno sedam minuta da predstavi najnaprednije inovacije na polju finansijskih i bankarskih usluga.
Na globalnom nivou, koncept direktnog bankarstva već inicira promene u načinu na koji korisnici svakodnevno obavljaju svoje bankarske poslove.
Uvodjenje inovacija koje su podržane primenom najsavremenijih tehnologija, omogućilo je bankama da ponude integrisane proizvode i usluge.
Izazov za sve finansijske institucije i u budućnosti ostaje da pronadju adekvatan odgovor na rastuće potrebe bankarskih klijenata za finansijskim servisima koji su interaktivni, jednostavni za korišćenje i lako dostupni, podseća se u saopštenju.
Sve veća popularnost elektronskih oblika plaćanja, kao i povećana upotreba interneta i pamentnih mobilnih uredjaja, predstavljaju veliko polje za inovacije poput one koju će predstaviti Telenor banka u saradnji sa Ašekom na ovogodišnjem "Finovejtu".
"Finovejt Jurop" je kreirana posebno za inovativne novoosnovane i postojeće kompanije na polju bankarskih i finansijskih tehnologija.
Organizator skupa je "Finovate Group", podseća se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana