Tekst objavljen: 14.03.2014 14:59        


Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk objavio je da je MTS postao prvi mobilni operater u Srbiji koji je potpisao ugovor sa najvećom kompanijom na svetu, Epl (Apple).

Telekom Srbija: Za mesec-dva u ponudi i iPhone

- Ajfone ćemo prodavati pre svega kroz naše pakete - rekao je Ćulibrk i objasnio da to znači će biti ponuđeni povoljni uslovi - od velikog raspona cena do odloženog plaćanja na rate, tako da će 'ajfon' sebi moći da priušte "i oni koji su zamišljali da im takav uređaj nije dostupan".

Ćulibrk je rekao za RTS da očekuje da će "ajfon" telefoni za 1,5 do dva meseca biti u poslovnicama MTS-a, čim se završe testiranja, a zatim i isporuka.

On je dodao da se sa Eplom još razgovara o načinima registracije korisnika i da se očekuje da će oni moći da se registruju na adresu Srbije, a ne susednih država ili SAD.

Podsećajući da je Epl danas najvrednija kompanija na svetu, sa kapitalizacijom od preko 450 milijardi dolara, Ćulibrk je istakao da su u Telekomu veoma ponosni na taj aranžman, koji je potpisan posle višemesečnih pregovora, pri čemu je Epl bio vrlo rigorozan u zahtevima.

Telekom je prvi srpski operater koji će zvanično ponuditi proizvode najveće svetske kompanije na našem tržištu u okviru svojih paketa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
apple epl iphone ajfon Telekom Srbija mobilni operateri mobilni telefon mobilni telefoni telefoniranje pametni telefoni smart phone smartfon

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana