Tekst objavljen: 05.11.2018 14:38        


Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji, Kopernikus Technology.

Telekom ozvaničio - preuzet drugi najveći operater

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikusa imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

Kopernikus Technology ima više od 200.000 televizijskih i internet-korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu. Odličan potencijal za dalji brzi rast korisničke baze izdvaja Kopernikus Technology u odnosu na druge kablovske operatore na tržištu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Telekom Srbija radiće na tome da, pored postojećih kanala, dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Technology.

Podsećamo da su poslovni planovi Telekoma Srbija, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatora, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta, navodi se u saopštenju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Kopernikus Telekom Srbija kablovski operatori preuzimanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana