Tekst objavljen: 16.11.2015 13:31        


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije prodati Telekom ako dobije dobru cenu, od čega bi polovina novca bila utrošena za vraćanje dugova, a druga polovina na investicije. "Ako ne dobijemo dobru cenu, nećemo da prodamo Telekom i nema tu velike filozofije", poručio je premijer novinarima u Palati Srbija.

Telekom ide samo uz dobru cenu

Upitan kako komentariše navode Pištaljke da bi privatizacioni savetnik Vlade za prodaju Telekoma, Lazard mogao da se nađe u sukobu interesa jer je strateški partner investicionom fondu Apolo, on je rekao da su takvi navodi sramota, ali i dodao da će Lazard sam na to da reaguje.

"A moj odgovor onima koji govore da ti koji kupuju Telekom nisu Samarićani i svakoga dana nam spustaju cenu Telekoma, moram da kažem da ne razumem taj pokušaj povratka u socijalističko samoupravljanje u 2015. godini", rekao je on.

"Lako je sedeti neodgovorno, gledati u nebo, a na kraju ne odgovarate nigde i ni zasta", dodao je on.
Premijer je poručio da su mnogi koji sada govore kako oni koji kupuju Telekom nisu Samarićani "ćutali kada je trebalo da prodaju nešto za 1,1 milijardu i to tobože kada smo bili jaki, a danas posle tolikih godina krize im je malo i 1,4 milijarde".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ponuda za privatizaciju prodaja telefona Telekom Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana