Tekst objavljen: 03.03.2015 12:03        


Na 85. Salonu automobila u Ženevi, koji će za posetioce biti otvoren od 5. do 15 marta, "Opel" je među proizvođačima koji su novinarima danas predstavili svetske premijere dugo najavljivanih modela.

Svetske premijere Opela na Salonu automobila u Ženevi

Prvog novinarskog dana, šef Opel grupe Karl-Tomas Nojman otvorio je štand proizvođača iz Riselshajma sa svetskim premijerama u vidu novog malog modela "karl" i sportske "korse OPC", moćne verzije pete generacije Opelovog bestselera.

Najavljujući da će "karl" sa petoro vrata moći da se kupi po početnoj ceni od 9.500 evra u Nemačkoj, Nojman je istakao da model "sjedinjava svakodnevnu upotrebljivost sa komforom i modernim tehnologijama".
"Naši nemački diler su već primili 15.000 porudžbina, mada se 'karl' neće naći u prodajnim salonima do juna.

Ovo je zaista 'leteći start", rekao je Nojman na Opelovoj pres konferenciji u Ženevi.

Pogledajte ponudu Opel automobila uz finansijsku analizu.

On je predstavio i novu "korsu OPC" kao " visokoperformansni automobil za vozače entuzijaste, koji su u potrazi za strašću i uzbuđenjem, i to po veoma povoljnoj ceni koja startuje tek nešto iznad 24.000 evra".

"Sa 'karlom', 'adamom' i novom 'korsom' imamo najjaču ponudu malih automobila u istoriji i najmlađi portfolio na tržištu", naglasio je Nojman.

On Star je već sada vodeći globalni provajder u oblasti povezanosti u domenu bezbednosti, bezbednosnih rešenja, mobilnih servisa i napredne informacione tehnologije u automobilskoj industriji, navedeno je u saopštenju.

Opel je najavio da će sistem uvesti na evropsko tržište u 2015, kada od avgusta nadje primenu unutar game njihovih putničkih vozila.

Danas, On Star povezuje oko sedam miliona korisnika u SAD, Kanadi, Kini i Meksiku, i nudi mogućnosti poput 4G LTE konekcije koja automobil pretvara u mobilni Wi-Fi izvor, a nudi i automatsku vezu sa servisima u hitnim slučajevima i daljinsku kontrolu putem pametnih mobilnih telefona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ženeva novi modeli salon automobila opel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana