Tekst objavljen: 19.01.2017 13:38        


Sve veće potrebe, želje, pa i finansijske obaveze stanovnika Srbije nametnule su im često obraćanje bankama i podizanje kredita. I dok se letuje, kupuje nameštaj, automobil, uređuje dom, osećamo se dobro.

Sve obaveze u jednoj rati

Radimo nešto lepo i korisno. Ono što čeka "iza ugla" su otplate. Jedan kredit, u redu. Dva, tri... Već postaje komplikovano. A, većina naših sugrađana primanja dobija dva puta mesečno, bilo da se radi o platama ili penzijama.

Kada se na ovo nadovežu redovne mesečne obaveze za komunalne usluge, elekričnu energiju, telefone, internet, televiziju. I finansijski stručnjaci bi počeli da gube kontrolu. Ne i finansijski stručnjaci Addiko banke. Oni su za naše sugrađane kreirali kredite za sufinansiranje sa uslovima koji su povoljniji od zaduženja.

I eto načina da se makar o ratama kredita razmišlja samo jednom mesečno, a da pritom njena visina ne obeshrabruje. Sve kreditne obaveze moguće je spakovati u jednu manju mesečnu ratu, rok otplate može da bude i 12 godina, a iznos kredita i veći od 2 miliona dinara. Što je mnogima najvažnije, sve banke poverioce čije kredite klijent refinansira, o tome obaveštava Addiko banka.

Pored toga, ova banka omogućava dobijanje dodatne gotovine. Na kreditni zahtev odgovor se dobija odmah, besplatno i to samo uz ličnu kartu. Za konačno odobrenje je potrebno dostaviti samo potvrdu o primanjima (za zaposlene potvrda o zaposlenju i administrativna zabrana, a za penzionere penzioni čekovi za poslednja 3 kalendarska meseca).

Kredit za refinansiranje je dinarski kredit, uz dodatni keš, bez depozita i učešća. Odobravaju se iznosi od 60.000 do 2.400.000 dinara. Period otplate kredita može da se kreće od 3 do 12 godina, uz nominalnu kamatnu stopu od 11,16 odsto. Primera radi, klijent koji želi da refinansira obaveze u iznosu od milion dinara, sa rokom otplate od 12 godina i nominalnom kamatnom stopom od 11,16 odsto, plaćaće na godišnjem nivou kamatu po efektivnoj stopi od 12,17odsto.

To znači da će mu mesečna rata iznositi 12.630,41 dinara i da će ukupno, za glavnicu i kamatu, platiti 1.818.780,39 dinara. Jednokratna naknada za obradu kredita je jedan odsto, što u ovom slučaju iznosi 10.000 dinara.

Mesečna naknada za vođenje kreditne partije iznosi 100, a menica košta 50 dinara. Za više informacija, zainteresovani mogu da pozovu Addiko kontakt centar na besplatan broj telefona 0800 303 303, svakog radnog dana od 08-19h i subotom od 09-14h i da zakažu sastanak.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit za refinansiranje Addiko banka keš kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana