Tekst objavljen: 30.01.2016 13:00        


Švajcarska softverska kompanija Netcetera u potrazi je za perspektivnim startap kompanijama iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Makedonije, saopšteno je danas iz te kompanije. Plan kompanije je da realizuje do pet investicija u toku ove godine i da nastavi sa sličnom dinamikom investiranja tokom narednih nekoliko godina.

Švajcarci zainteresovani da ulažu u startapove u Srbiji

Startap kompanije mogu da očekuju ne samo finansijsku podršku, već i druge resurse, kao što su stručnost i pristup tržištu, koje kompanije kakva je Netcetera mogu da ponude, navodi se u saopštenju.

"Vidimo mnogo potencijala na tržištu i spremni smo da ulažemo i da proširimo naš domet. Već smo dobro upoznati sa regionom, jer smo u proteklom periodu ovde investirali. U prilog tome svedoči naša važna lokacija u Makedoniji sa 130 zaposlenih. Čvrsto verujemo da u ovom regionu ima izvanrednih talenata i želimo da podržimo perspektivne startap kompanije", kaže Andrej Vckovski, generalni direktor Netcetere.

Kompanija planira da ulaže u startapove koji su aktivni u industrijama u kojima ona posluje, kao što su finansijske tehnologije, povezano zdravstvo, tehnologija prevoza, digitalno preduzetništvo, web-aplikacije i softver za medije i zabavu, kao i sprovođenje zakona.

Zainteresovane startap kompanije mogu da pronađu više informacija i podatke za kontakt na adresi www.netcetera.com/start-ups "http://www.netcetera.com/start-ups".

Netcetera je jedan od lidera na tržištu finansijskih tehnologija u Švajcarskoj i susednim zemljama, koji pruža softverska rešenja i za razne druge industrije. Ova kompanija je u proteklom periodu realizovala uspešne investicije u švajcarske startap kompanije, kao što su D1 Solutions i Braingroup, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
švajcarska start up start up kredit srbija 2015

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana