Tekst objavljen: 16.05.2015 11:36        


Er Srbija se danas zvanično predstavlj na svetskoj univerzalnoj izložbi "Ekspo Milano 2015", jednoj od najznačajnijih i najuticajnijih globalnih manifestacija ove godine.

Sutra predstavljanje Er Srbije na svetskoj izložbi

Srpska aviokompanija će do 20. maja imati svakodnevne prezentacije na impresivnom dvospratnom paviljonu Alitalije i Etihad ervejza, koji se prostire na 1.150 kvadratnih metara i zauzima centralno mesto u okviru izložbenog prostora, odmah pored paviljona zemlje domaćina "Palaco Italija".

Štand Er Srbije će posetiti predstavnici italijanskih turističkih agencija, što će biti sjajna prilika za promociju Srbije i Beograda kao turističke destinacije, kažu u Er Srbiji.

Izložba "Ekspo Milano 2015" održava se od 1. maja do 31. oktobra, a Aliitalija i Etihad ervejz, partneri Er Srbije, su zvanični globalni avioprevoznici te manifestacije.

U skladu sa opštom temom svetske izložbe Ekspo Milano 2015, koja glasi "Hraniti planetu, energija za život", Er Srbija želi da privuče interesovanje za avio-kompaniju i njenu zemlju ponosno predstavljajući dva područja svoje aktivnosti i inicijative.

Jedan segment multimedijalne prezentacije publici predstavlja vrhunsku ponudu hrane i pića Er Srbije, koju će predstaviti glavni kuvar Zoran Mišković i na licu mesta objasniti menije i njihove cikluse rotacije.

Ogranak za ketering Er Srbije preduzima sve da u pripremi obroka koristi najsvežije prirodne sastojke domaćeg porekla, kao i organski uzgajanu hranu.

Mišković će predstaviti tipično srpska jela, kao što su urnebes salata i uštipci, koja su veoma popularna kod putnika svih nacionalnosti.

Među domaćim jelima, posebno je mesto rezervisano za najtraženiju stavku na meniju, tradicionalnu orasnicu, koja ubrzano postaje zaštitni znak Er Srbije.

Ekspo je univerzalna svetska izložba koju organizuje zemlja koja je pobedila na konkursu za organizaciju ovog događaja i obuhvata učešće drugih pozvanih zemalja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turizam milano er srbija svetska izložba

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana