Tekst objavljen: 07.08.2017 13:08        


SAN FRANCISCO - početkom septembra Apple bi trebao održati svoje tradicionalno predstavljanje novih iPhonea i prikazati svoje ovogodišnje uzdanice.

Stiže iPhone 7S

Već dugo se nagađa (da ne kažemo zna) da će 10. godišnjicu izlaska prvog iPhonea kompanija obeležiti naprednim i skupim modelom naziva iPhone 8, Pro ili Edition- o kojem svakih par dana u javnost iscure novi detalji.

Međutim, to neće biti sve što će Apple prikazati. Prema informacijama i slikama koje donosi 9to5Mac, i postojeća linija iPhonea 7 i 7 plus doživeće nadogradnju na 7S i 7S Plus. Prošlogodišnji modeli dobiće nadogradnju u obliku staklenog kućišta, a zadržaće oblik i veličinu kakve imaju i sada. Ekrani će ostati u veličinama od 4,7 i 5,5 inča, a najveća promena (gledano spolja) bit će činjenica da će 7S linija imati staklenu zadnju stranu i metalni okvir.

Staklena pozadina znači i da će nestati potreba za umetanjem plastičnih linija za antenu u suprotnom metalno kućište, a moguće je i da će novi modeli imati mogućnost bežičnog, induktivnog punjenja. Naravno, očekuje se i da će 7S modeli dobiti nadogradnju procesora i interne memorije, možda i kamere, ali vrlo verovatno neće imati OLED ekran poput najiščekivanijeg modela ove godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi telefon apple iPhone 7 iphone 7s

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana