Tekst objavljen: 01.11.2018 15:53        


Svetski dan štednje ustanovljen je davne 1924. godine sa ciljem da se javnosti ukaže na njen značaj kako za pojedinca, tako i za globalni ekonomski napredak. U najvećem broju zemalja ovaj dan pretvoren je u nedelju štednje, koja se obeležava početkom novembra. 

Štedite u banci čije ime znači "štednja"

Banka čije ime znači „štednja“ – Sberbank, posebnu pažnju poklanja ovom danu. U tom duhu Sberbank Srbija plasirala je izuzetnu ponudu oročene štednje u evrima, koja se od drugih štednih ponuda na tržištu Srbije izdvaja odličnom kamatnom stopom i posebnim poklonom koji klijent uz oročenje može dobiti samo kod nas.

„Sberbank Srbija i ove godine pripremila je izuzetno atraktivnu ponudu oročene štednje u evrima. Znamo da je našim klijentima veoma bitno da period oročenja ne bude suviše dug, zato smo im pružili mogućnost štednje po nominalnoj kamatnoj stopi od 1,3 odsto, i to za period oročenja na 15 meseci. Ova ponuda ne važi samo tokom ove sedmice, već sve do kraja 2018. godine. Na ovaj način naši klijenti mogu oročiti svoja sredstva izbegavajući gužve u ekspoziturama koje tradicionalno prate nedelju štednje. „Štediše“ koje se u ovom periodu opredele za Sberbank ponudu, očekuje i poklon - putno osiguranje za sve članove uže porodice u trajanju od godinu dana“ - izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Klijentima koji bi radije štedeli u dolarima ova banka nudi takođe atraktivnu nominalnu kamatnu stopu od 2 odsto, za period oročenja na 24 meseca. Posetite web sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto onom ko u Sberbanci štedi novac više vredi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank banka dinarska štednja štednja devizna

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana