Tekst objavljen: 17.12.2013 10:45        


Jedan Bugarin dao je poslednji novac da bi srušio svoju kuću u kojoj živi s porodicom i istovario šut ispred banke od koje je uzeo kredit. Kuća ovog Bugarina bila je pod hipotekom, više nije imao sredstava da plaća kredit, a pošto zemljište na kojem je bila kuća nije bilo uključeno u hipoteku, porodica je odlučila da sruši kuću i preda je banci.

Srušio kuću pod hipotekom, ostatke odneo bankarima

Kada su razrušili kuću, sav otpad i građevinski materijal su utovarili u kamion i prevezli kuću u rasutom stanju u grad Teteven, gde je na kuću stavljena hipoteka.

Na kraju su još odlučili da se narugaju bankarima, te su ušli u banku plačući i moleći da im ne uzimaju kuću i da naprave izuzetak. Direktor banke je bio kategoričan rekavši im kako ne može da pravi ustupke.

Po izlasku, čovek je potvrdio vozaču kamiona da "istovari" kuću ispred banke i nalegao na trubu da pozdravi direktora banke, prenose mediji u regionu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    MM 17.12.2013 11:37

    Ako su bankari bili pamatni I radili sve po proceduri, onda su osigurali kuću prije nego što su odobrili kredit. Tako da će osiguranje vratiti im novac, a osiguranje će dalje tužiti toga čovjeka koij je srušio kuću. U tom slučaju se nije izvukao da ne vrati to što je pozajmio.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aktivirane hipoteke aktivrana hipoteka hipoteka hipoteke kuće pod hipotekom banke klijent banke klijenti banke Bugarska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana