Tekst objavljen: 08.09.2016 12:00        


U želji da dodatno podstakne samostalne preduzetnike da prošire i nadograde svoje poslovanje, Vojvođanska banka kreirala je specijalnu ponudu dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu koja klijentima Malog Biznisa (mikro, mala i srednja preduzeća) omogućava dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu bez ikakve kamate za iznos do 100.000 dinara. 

Specijalna ponuda Vojvođanske banke za preduzetnike

Takođe, obrada kreditnog zahteva u periodu trajanja ponude vršiće se bez naknade. Ponuda je namenjena novim korisnicima dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu koja klijentima Malog Biznisa kao i svim klijentima koji imaju druge kreditne proizvode u korišćenju, a da u poslednja tri meseca nisu imali dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu.

„Vojvođanska banka prepoznaje ambicije onih koji se bave preduzetništvom i pruža im konstantnu podršku za brži rast i razvoj njihovog poslovanja. Za preduzetnike je dovoljno da imaju dobru ideju i volju, a Vojvođanska banka je tu da to prepozna i da im pomogne na putu ka poslovnom uspehu”, rekla je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo Vojvođanske banke.

Ponuda je dostupna do 30. novembra 2016. godine. Kompletna ponuda sa svim detaljima dostupna je na sajtu Vojvođanske banke https://www.voban.co.rs/sr/poslovno-bankarstvo/mali-biznis, a svi koji su zainteresovani mogu takođe da se informišu u nekoj od 105 filijala Vojvođanske banke širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dozvoljeno prekoračenje po računu mali biznis banka vojvođanska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana