Tekst objavljen: 26.08.2020 14:55        


Sberbank Srbija pažljivo osluškuje potrebe klijenata i zato kreira specijalnu ponudu keš kredita baš kada treba. Ove jeseni, planovi postaju realnost uz Sberbank keš kredite koji su dostupni na brz i jednostavan način i bez troškova obrade kredita

Specijalna ponuda Sberbank keš kredita – Slušamo Vas baš kada treba!

Svi zainteresovani mogu do 25. septembra 2020. godine, da podnesu zahtev za keš kredit u iznosu od 36.000 do 360.000 dinara, s rokom otplate od 6 do 36 meseci, uz kombinovanu NKS koja je fiksna prvih18 meseci i iznosi 7,50% i EKS od 9,81%. Pored toga, Sberbank Srbija je za svoje postojeće klijente obezbedila posebnu ponudu keš kredita uz još brži, 100% digitalni proces odobrenja i atraktivne kamatne stope.

„Pred nama je septembar mesec, koji predstavlja finansijski izazov za svaku porodicu. Đaci se spremaju za novu školsku godinu, uvek je aktuelno renoviranje i adaptacija stambenog prostora, a ne smemo da zaboravimo i na situaciju u kojoj se nalazimo, pa su i godišnji odmori izvesno odloženi i planiraju se za naredne mesece. Sberbank je pažljivo slušala klijente i obezbedila je specijalnu ponudu keš kredita baš kada treba. Sve što je potrebno da za kratko vreme obezbedite dodatna finansijska sredstva na vašem računu, jeste lična karta i administrativna zabrana. Do neophodnih finansijskih sredstava stiže se lako - podnešenjem zahteva za kredit u Sberbank ekspoziturama širom Srbije, apliciranjem putem veb-sajta banke ili podnošenjem zahteva za 100% digitalni keš kredit preko elektronskog ili mobilnog bankarstva“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Dodatne informacije kao i reprezentativni primer, možete dobiti u svakoj od Sberbank ekspozitura, pozivom Kontakt centra na broj 19909 ili na veb-sajtu banke: www.sberbank.rs.

1 komentar

  1. User image
    mare 26.08.2020 15:39

    a penzioneri

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj Sberbank Srbija keš kredit keš krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana