Tekst objavljen: 21.02.2015 12:40        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) -Sosijete ženeral biznis linija za globalno transakciono bankarstvo proglašena je za najbolju banku za usluge upravljanja sredstvima i likvidnošću preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi za nova i izuzetna rešenja u uslugama transakcionog bankarstva. Reč je o nagradama koje svake godine dodeljuje magazin TMI (Treasury Management International) bankama i profesionalcima koji najbolje razumeju

Sosijete Ženeral najbolja u pogledu gosti

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) -Sosijete ženeral biznis linija za globalno transakciono bankarstvo proglašena je za najbolju banku za usluge upravljanja sredstvima i likvidnošću preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi za nova i izuzetna rešenja u uslugama transakcionog bankarstva.
Reč je o nagradama koje svake godine dodeljuje magazin TMI (Treasury Management International) bankama i profesionalcima koji najbolje razumeju izazove globalnog finasijskog tržišta, saopšteno je iz Sosijete ženeral banke.
Banka podseća da je nagradu dobila jer je uvela nov i efikasan način poslovanja, koji klijentima širom sveta, u 55 zemalja, omogućuje korišćenje širokog spektra usluga globalnog bankarstva što uključuje dokumentarno poslovanje, upravljanje sredstvima, usluge korespodentnog bankarstva i faktoringa.
Istovremeno, banka podseća da je i vodeći svetski finansijski magazin Evromani (Euromoney) proglasio tu banku za najbolju u domenu upravljanja tokovima gotovine preduzeća u Srbiji za 2014. godinu.
TMI je magazin koji se objavljuje u saradnji sa Evropskim udruženjem privrednika za oblast upravljanja sredstvima, usmeren na razvoj finansijske profesije i poslovanja u oblasti upravljanja sredstvima i likvidnošću i koji podržava i izveštava o novinama u ovom segmentu, kako u oblasti bankarstva, tako i tehnologije i konsalting usluga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana