Tekst objavljen: 17.09.2018 14:42        


I ove jeseni Sberbank Srbija pripremila je stvarno SUPER ponudu keš kredita. Uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9 odsto, odnosno efektivnu kamatu od 8,8 odsto, Sberbank vam nudi priliku da refinansirate svoje postojeće obaveze ili obezbedite dodatna sredstva za sve ono što vam je u ovom trenutku neophodno.

Sberbank stvarno SUPER keš kredit

„Potrudili smo se da klijentima ponudimo proizvod koji će im omogućiti da na lak, brz i jednostavan način dođu do neophodnih novčanih sredstava. Pored dodatnog keša, Stvarno super keš kredit omogućava i refinansiranje postojećih obaveza uz odlične uslove.

Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem našeg vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade“, izjavila je direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Mirjana Đorđević.

Ponuda Stvarno super keš kredita traje od 17. septembra do 25. novembra, a maksimalan iznos kredita je 3.000.000 dinara. Za sve dodatne informacije posetite sajt banke www.sberbank.rs, pozovite Kontakt centar na broj 19909 ili svratite u neku od Sberbank ekspozitura širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka keš kredit super kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana