Tekst objavljen: 31.10.2017 16:53        


Koliko puta smo došli u situaciju da nemamo dovoljno vremena, a da su nam informacije o bankarskim uslugama potrebne odmah? Često je važno da odgovore na pitanja imamo u pravom trenutku i na pravom mestu. Savremena tehnologija nam baš to i pruža, dostupnost informacija, sada i odmah. Sve što je potrebno su mobilni telefon, tablet ili laptop i internet, a onda nam je čitav „svet“ informacija dostupan u svega nekoliko sekundi.

Saznaj na četu

Nova tehnologija nam je omogućila da preuzmemo aplikacije koje nam pomažu u svakodnevnom životu, kako privatnom tako i poslovnom. Više ne moramo da brinemo da li ćemo uspeti da pošaljemo mejl ili poruku kada nismo u kancelariji, dobiti opomenu jer nismo stigli da platimo račune ili pronaći najbliži bankomat - sve informacije sada „nosimo sa sobom“.

Modernizacijom i digitalizacijom poslovnih operacija mnoge institucije su pojednostavile procedure i na taj način nam uštedele vreme i energiju. Addiko banka je postojano na putu inovacija, pa tako pruža nove pogodnosti svojim klijentima u pogledu osnovnih bankarskih usluga i proizvoda.

Addiko banka je, u okviru saradnje sa Vajberom, vodećom globalnom platformom za komunikacije, prva u Srbiji pokrenula uslugu Addiko Chat Banking i na ovaj način svojim korisnicima olakšala obavljanje svakodnevnih finansijskih operacija kroz ovu sveprisutnu i pouzdanu aplikaciju.

Bez suvišnog napora i utroška dragocenog vremena, uz komunikaciju sa bankom, servis omogućava proveru stanja na računu, prenos sredstava između sopstvenih računa, vršenje jednostavnih plaćanja, nadgledanje transakcija, kao i pronalaženje najbliže filijale i bankomata ili pristup najnovijim informacijama o ponudama banke.

Osim obavljanja bankarskih poslova u poznatom okruženju banka je svima ponudila i mogućnost da svoju komunikaciju obogate stikerima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
addiko chat Addiko banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana