Tekst objavljen: 25.08.2015 11:36        


Prva radionica u okviru Programa razvoja preduzetništva i zapošljavanja mladih u ruralnim sredinama biće održana u subotu 26. septembra u sali Gradskog veća u Čačku, najavljeno je danas iz ovdašnje Kancelarije za mlade. Predavanje će imati edukativni karakter i njegov cilj je unapređenje konkurentnosti domaće poljoprivredne proizvodnje uz aktivno uključivanje mladih.

Šansa za mlade Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga

Teme koje će biti obuhvaćene na radionicama su direktno vezane za podizanje zasada maline i drugog jagodastog voća (ribizle, jagode, kupine i borovnice) kao informisanje mladih o mogućim podsticajima koji će u budućnosti biti na raspolaganju.

Ukoliko bude postojalo interesovanje građana Čačka, radionice u vezi podizanja zasada heljde će biti organizovane tokom novembra.

Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene za mlade osobe od 15 do 30 godina sa područja opština Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga do 15. septembra.

Formular se može preuzeti u Kancelariji za mlade, sa sajta: HYPERLINK milto:kzm.cacak.ler@gmail.com "kzm.cacak.ler@gmail.com) ili sa fejsbuk stranice.

Inače, Program razvoja preduzetništva i zapošljavanja mladih u ruralnim sredinama sprovodi nevladina organizacija "Centar za unapređenje preduzetništva mladih", a finansira Ministarstvo omladine i sporta.
U okviru projekta planirana je organizacija 14 jednodnevnih predavanja za najmanje 300 mladih ljudi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zlatibor ministarstvo sporta mladi Centar za unapređenje preduzetništv posao za mlade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana