Tekst objavljen: 01.04.2015 12:26        


Najnoviji uređaji kompanije Samsung "Galaxy S6" i "S6 Edge", koji su predstavljeni na srpskom tržištu odmah posle njihove svetske premijere, naći će se u prodaji od 17. aprila kod operatera i u specijalizovanim Samsung brend radnjama, a ubrzo posle toga i u Samsungovim prodajnim mestima u Srbiji.

Samsung  "Galaxy S6" i "S6 Edge" na srpskom tržištu

Samsung "Galaxy S6" i "S6 Edge" donose novitete u dizajnu, izradi i performansama, i na srpskom tržištu će, za početak, biti dostupni u beloj, crnoj i zlatnoj boji, saopšteno je danas iz Samsunga.

Telefoni su potpuno napravljeni od metala i trenutno najotpornijeg stakla Corning Gorilla Glass 4 i imaju moćne funkcije.
Posebno se izdvaja model "S6 Edge" koji ima prvi displej na svetu zakrivljen s obe strane.
Oba modela telefona, kako je saopšteno iz Samsunga, imaju primarnu kameru od 16MP, uz optičku stabilizaciju slike, autofokus i LED blic, kao i prednju kameru od 5MP, što omogućava odličan kvalitet slike, čak i u mraku.

Novi Samsungovi modeli imaju Quad HD Super AMOLED ekran od 5,1 inča, zajedno sa poboljšanom osetljivošću i odzivom na komande.
Ti uređaji imaju i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima i rade na svakom bežičnom punjaču koji se može naći na tržištu, a podržava ove standarde.

Uređaji poseduju i neverovatno brzo punjenje preko kabla, dajući oko četiri sata korišćenja posle samo 10 minuta punjenja.

Uređaji, takođe, imaju najnapredniju Samsungovu tehnologiju izrade jezgra koja se danas može naći, a to su prvi svetski mobilni procesor od 14 nm sa platformom od 64 bita, novi memorijski sistem LPDDR4 i UFS 2.0 fleš memoriju.

Oba uređaja se zasnivaju na unapređenom Samsung KNOX-u, bezbednosnoj mobilnoj platformi.
Funkcija Find My Mobile obezbeđuje izgubljene uređaje i štiti lične informacije kroz nekoliko servisa.
S unapređenim dodirnim skenerom otiska prsta, pruža i brzu potvrdu identiteta i čuva zaštićene podatke u sigurnom skladišnom prostoru, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
samsung novi samsung rasprodaja mobilni telefoni

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana