Tekst objavljen: 14.12.2013 12:00        


Koliko god mališani bili vredni u ovoj godini, Deda Mraza većina neće upoznati. Ali, ne zato što nema vremena za sve, već zato što neće biti plaćen. Naime, agencije koje ove godine organizuju dolazak omiljenog deke na kućne adrese ili u firmu, kažu da je svake godine sve manje interesovanje.

"Rent-a-santa" nikad jeftiniji, već od 950 dinara

Zato su beogradski Deda Mrazovi, koji se vredno spremaju za početak sezone, spustili cene usluga, pa Deda Mraza možete iznajmiti već po ceni od 950 dinara.

Deka iz Laponije ne mora nužno da dođe sam, može biti i u pratnji patuljaka, irvasa, mađioničara, klovna, dobre vile ili Baka Mrazice, što prema ponudi košta od 6.500 do 8.500 dinara (dedamraz.info), a kako kažu na te varijante se roditelji ili kompanije odlučuju kada je u pitanju veći broj dece.
Roditelji ili direktori firmi za decu ove godine mogu da unajme i cirkus. Šou traje pola sata, akošta 22.000 dinara za predstave n akoje će doći 40 mališana. One sa brojnijom publikom su 30.000.
Kod nas su cene iste kao prošle godine, ali imamo posebnu “last minute” ponudu u kojoj je cena samo 950 dinara. Shvatili smo da roditelji nemaju para, ali da je ipak bolje da obradujemo dete. Poseta traje između pola sata i 45 minuta, a mi pričamo sa decom, posavetujemo ih da budu dobri i slušaju roditelje, damo im poklone i već posle tog momenta prestajemo da im budemo zanimljivi, tada su u centru pažnje pokloni - kaže Deda Mraz iz udruženja Dedamrazovi (dedamrazovi.com), koje ima najduži radni staž u Beogradu.

Cena iznajmljivanja Deda Mraza uglavnom zavisi od datuma, vremena, lokacije i broja dece.

Tako u jednom od udruženja (dedamraze.com) za dolazak Deda Mraza za jedno dete u terminima pre 30. decembra morate izdvojiti 2.900 dinara, 31. decembra do 17 sati cena je ista, ali već nakon toga ona raste i košta od 3.900 do 8.900. Ako hoćete da vam Deda Mraz zakuca na vrata tačno u ponoć, to košta 12.900 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
deda mraz Nova Godina pokloni deca roditelji ekonomska kriza Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana