Tekst objavljen: 04.11.2015 15:46        


Vojvođanska banka je povodom Svetskog dana štednje, koji se obeležava 31. oktobra, a koji ujedno označava i početak nedelje štednje, za svoje klijente pripremila Rekord oročenu štednju.

Rekord stednja u Vojvodjanskoj banci

Štediše koje oroče sredstva na 12 meseci, dobiće jedan mesec kamate na poklon, odnosno kamatu za 13 meseci, dok će oni koji oroče sredstva na 18 meseci, dobiti dva meseca kamate na poklon, odnosno kamatu za 20 meseci.

Vojvođanska banka ulaže kontinuirane napore da svojim klijentima pruži najbolju uslugu kako bi opravdali njihovo poverenje, koje se ogleda i u stanju naših depozita, gde je dinarska štednja narasla za 15 odsto od početka godine, kao i u činjenici da više od million klijenata koristi usluge Vojvođanske banke i njene proizvode.

U svakoj od 105 filijala širom Srbije, štediše Vojvođanske banke mogu da dobiju detaljne informacije kako da na najbolji način upravljaju svojim sredstvima kao i o oročenjima koja odgovaraju njihovim potrebama.

Pored nove ponude za oročenju štednju, štediše Vojvođanske banke dobijaju i dodatne opgodnosti: Tvist paket, MasterCard Gold kreditnu karticu (sa putnim osiguranjem i besplatanim korišćenjem "Business club" servisa na aerodromima u Beogradu i Beču), Visa Gold debitnu karticu, brojne popuste u zdravstvenim klinikama, odlične ponude za potrošačke i stambene kredite.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Nedelja štednje banka vojvođanska kamata na štednju štednja 2015

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana