Tekst objavljen: 09.09.2016 11:02        


Regionalna privredna komora Novi Sad donela je na današnjoj skupštini odluku o pristupanju u jedinstven komorski sistem Srbije, čime je nova organizacija privrednih komora počela i tu da se primenjuje u praksi. Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, koji je prisustvovao skupštini, naglasio je da je novosadska regionalna komora peta po redu koja je ušla u jedinstven komorski sistem.

Regionalna privredna komora Novi Sad ušla u PKS

Obraćajući se novinarima Čadež je rekao da je zadovoljan činjenicom da je Regionalna privredna komora Novi Sad na svojoj Skupštini usvojila principe o kojima se razgovaralo, a koji se tiču reorganizacije celokupnog komorskog sistema u Srbiji.

On je istakao da se novom organizacijom komorskog sistema stvara funkcionalniji sistem koji će na pravi način štititi interese privrede.

"Mi postojimo ne da bi bili privredna komora radi privredne komore ili radi neke organizacije, već da zaista pružimo uslugu, odnosno servis svim privrednicima kako bi im olakšali poslovanje kako bi oni mogli da se pre svega fokusiraju na ono što im je najbitnije a to profit", istakao je Čadež.

Tokom posete Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad Čadež je razgovarao i sa predsednikom te komore Draganom Lukačom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
PKS Privredna komora Srbije Čadež

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana