Tekst objavljen: 16.12.2015 15:26        


Poslovni portal "eKapija" objavio je konkurs za investiciju godine u Srbiji "Aurea 2016", nagradu koja se dodeljuje kompaniji koja je tokom prethodne kalendarske godine realizovala projekat koji se najbolje rangirao po inovativnosti, originalnosti, društvenoj korisnosti i finansijskom potencijalu. Konkurs je otvoren do 15. februara 2016. godine, a organizuje se osmu godinu zaredom.

Raspisan konkurs za nagradu "Aurea 2016"

Portal "eKapija" poziva kompanije koje su tokom ove godine primenile novi proizvodni proces, razvile ili primenile originalni softver, ponudile novi proizvod ili osmislile novi pristup tržištu, jedinstven ne samo na ovim prostorima, da se prijave.

Stalne promene i rad na inovacijama su ključ uspeha u biznisu, naročito u današnje vreme kada je konkurencija na tržištu sve veća, a uslovi poslovanja usled finansijske krize neizvesni, rekla je glavna i odgovorna urednica Portala "eKapija" Marija Kambić.

"Laureate nagrade ''Aurea'' tražimo među kompanijama koje svojim pristupom poslu stvaraju povoljnu poslovnu klimu, afirmišu preduzetnički duh i nastoje da ožive posrnulu industrijsku proizvodnju u Srbiji. Veličina uloženih sredstava nije presudna već se nominacije vrednuju na osnovu inovacije koju su primenili i potencijalnog uspeha na tržištu", istakla je ona u saopštenju.

Tim priznanjem Portal "eKapija" nastoji da skrene pažnju na kompanije koje zahvaljujući inovativnom pristupu poslu i zanimljivim poslovnim idejama uspevaju da prevaziđu izazove.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
konkurs Aurea konkurs finansije nagrada ekapija kompanije inovacije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana